Hevosen hyvinvoinnin huomioivia tuotteita

hevostarvikkeita
värikkäät pintelit
Neue Schule -kuolaimet
Lemieux-satulahuovassa on erinomainen muotoilu.

Satulahuovat, loimet, suojat, riimut

Tallipuodissamme on valikoima varusteita ja hoitotuotteita hevoselle. Kaikissa tuotevalinnoissa painopiste on laadussa: valitsemme tuotteita joiden suunnittelussa on huomioitu hevosen hyvinvointi.

FAIR PLAY

Ratsastusvaatteiden ohella Fair Play valmistaa hevoselle iloisen värikkäitä tarvikkeita, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Valitse ratsullesi oma pirteä väri suojiin, satulahuopiin ja pinteleihin! Samat sävyt löytyvät myös mukavista ja istuvista ratsastusvaatteista.

CATAGO

Tanskalaisen laatumerkin hevosvarusteita, mm. loimia, suojia. Tuotteissa korostuu korkealaatuiset materiaalit ja hyvä suunnittelu.

 

NEUE SCHULE -kuolaimet

Britanniassa kuolaimia valmistava yritys. Kuolaimet ovat erittäin tarkasti hevosen suuhun istuvaksi muotoiltuja ja niissä on käytetty ainutlaatuista materiaalia. Kokeiltuasi et palaa "tavallisiin" kuolaimiin!

LEMIEUX

Kestävistä ja laadukkaista Lemieuxin tuotteista löytyy huopia, suojia, loimia, riimuja jne. Satulahuovat ovat saaneet suuren suosion ainutlaatuisen kiinnityksen ja selkärangalle tilaa jättävän erikoismuotoilun ansioista.

NETTEX

Hoitotuotteita niin hevosen groomaukseen, hyvinvointiin kuin varusteiden hoitoonkin.

 

Loimia hevoselle
varusteita hevoselle
varusteita ratsastajalle ja hevoselle

 

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin!

 

Lansarin tila ja Tallipuoti Mikkelissä • puh. 040 567 5848