Ratsastajalle kaunista ja toimivaa

ratsastushousut
ratsastusvaatteita
ratsastajan kilpailutakki
ratsastussaappaat

Ratsastusvaatteet

Tallipuodissamme on monipuolinen valikoima vaatteita ja asusteita ratsastajalle: ratsastushousut, takit, kisatakit, paidat, kengät, hanskat... Edustamiemme merkkien tuotteissa on kauniita ja toimivia yksityiskohtia ja kestävät materiaalit. Kodikkaassa Tallipuodissa tuotteita on mukava sovittaa.

Istuvuus ja laatu

Ratsastus on urheilua ja vaatteiden istuvuus ja oikeanlaiset materiaalit vaikuttavat suoraan suoritukseeen. Oli kyseessä sitten kisapäivä tai arkisempi ratsastusretki, huonosti istuvat vaatteet tekevät ratsastajan olon tukalaksi, mikä vaikuttaa hevosen ja ratsastajan väliseen viestintään.

 

FAIR PLAY

Puolalainen hevostarvikkeiden valmistaja. Valikoimassa ratsastusvaatteita ja -housuja, kisavaatteita, hevostarvikkeita yms. Ihanan pirteitä ja värikkäitä tuotteita, joissa hyvä hinta-laatusuhde.
Valmistajan sivut: www.fair-play.pl

MINK HORSE

Melko uusi tanskalainen valmistaja. Valikoimaan kuuluu ratsastusvaatteet ja -tarvikkeet, joissa optimaalinen istuvuus ja trendikkäitä yksityiskohtia. Valikoimaa laajennetaan kokoajan lisää. Valmistajan sivut: uk.minkhorse.com

CATAGO

Tanskalaisen monipuolisen laatumerkin ratsastusvaatteita, mm. upeita takkeja ja ratsulle loimet, suojat ja muita varusteita.

Valmistajan sivut: www.catago.dk

 

 

RC CHAMPION

Perinteikkään ja korkealaatuisen valmistajan ratsastusvaatteita, mm. erinomaisia ratsastusleggingseitä.

Valmistajan sivut: www.rcchampion.com

 

 

Tervetuloa sovittelemaan!

 

Lansarin tila ja Tallipuoti Mikkelissä • puh. 040 567 5848