Elinvoimaa hevosellesi laadukkailla rehuilla

Blue Chip -rehut

Blue Chip -rehut

LAADUKAS: Jokaisen ainesosan alkuperä tarkkaan tiedossa, tuotantoprosessi tarkkaan valvottua.
GMO-VAPAA: Korkealaatuiset , puhtaat raaka-aineet. Viedään mm. Australiaan, jossa on tiukat kriteerit tuontiravinnolle.
LUONNONMUKAINEN: Ainoana rehuna saanut Ethical Award -palkinnon luonnonmukaisuudesta. Sisältää luonnollista E-vitamiinia (4–6 krt parempi imeytyvyys).
TOIMIVA KOOSTUMUS: Ei sisällä melassia eikä kokojyväviljaa. Ainoa rehu, joka sisältää nukleotideja, mitkä esim. parantavat ruoansulatusta. Kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet yhdestä säkistä!
MAISTUVA: Erittäin maittava nirsoimmillekin!
RIITTOISA: Yksi säkki kestää viikkoja! Päiväannokset pieniä, ei enää ylisyöttöjen vaara.
EDULLINEN: 500 kg harrastehevosen päiväannos 500 g. Hevoselle syötetään Blue Chip Originalia eli päiväannoksen hinnaksi tulee 1,55€/pv. Ja hevosesi ei tarvitse muuta kuin heinää, vettä ja suolaa.
HYVÄÄ ASIAKASPALAUTETTA: Karva kiiltää – kaviot paremmassa kunnossa – lihasmassa säilynyt kovasta treenistä huolimatta – maistunut erinomaisesti – käytös muuttunut rauhallisemmaksi –mahavaivat helpottaneet – hevonen suorittaa paremmin – lihaksissa vähemmän kireyttä…

 

St. Hippolyt rehut ja lisäravinteet

Nämä rehut valloittavat ihanan yrttisellä tuoksulla ja luonnollisilla raaka-aineilla! Hippolytin rehut ovat kuitupitoisia rehuja, joissa käytetään paljon erilaisia mauste- ja lääkeyrttejä. Näin rehuilla saadaan hevosen ruokavaliosta luonnonmukaista ja monipuolista.

St. Hippolyt-rehujen toimivuuden salaisuus on raaka-aineiden hellävaraisessa tuotantoprosessissa. Raaka-aineet tuotetaan mahdollisimman pitkälle ekologisesti. Ei säilöntäaineita, sidosaineita, eikä aromeja. Paljon tutkittuja tuotteita, joilla saatu erinomaisia tuloksia esim. iho-ongelmissa, aineenvaihduntahäiriöissä ja suolisto-ongelmissa.

 

Yrttejä ja lisäravinteita

VITAL HERBS -YRTIT  Puhtaat ja käsin valmistetut yrtit ja yrttisekoitukset Belgiasta. Apua moneen vaivaan.

GRUPPO CARLI  Italialaista puhdasta alfalfaa ja heinähaketta. Tuotettu ilman torjunta-aineita ja lannoitteita.

FORTINUT  Tallitukun monipuolinen valikoima yrttejä, yrttiseoksia, siemeniä, lisäravinteita ja hoitotuotteita hevoselle. Tuotteissa keskeisenä ajatuksena luonnollisuus.

VEGEFLEX-RAVINTOLISÄ  Neljästä kasvista kehitetty uniikki, luonnollinen ja dopingvapaa ravintolisä, jolla positiivisia vaikutuksia niveliin, liikuntaelimistöön ja suorituskykyyn. Saatavana myös koirille.

JULIAN & JONES   Tarkoin suunniteltuja ja testattuja sveitsiläisiä lisäravinteita ja hoitotuotteita. Apua ja ratkaisuja terveysongelmiin ja haittojen ehkäisyyn.

 

 

Kysy, niin esittelemme rehuja tarkemmin!

 

Lansarin tila ja Tallipuoti Mikkelissä • puh. 040 567 5848